Termeni si conditii

Termenii si conditiile urmatoare se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru confirmati ca ati citit, înteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate aici.

Website-ul www.dacorom.ro, intregul sau continut, denumit în continuare website este proprietatea SC Dacorom International SRL, denumita mai departe Dacorom Intl.,

Protejarea Confidentialitatii

Politica de confidentialitate a Dacorom Intl. descrie modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care va protejam confidentialitatea atunci când utilizati serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteti de acord ca Dacorom Intl. poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Website-ul si limitarea raspunderii

Website-ul este un material de informare si comunicare online oferit de Dacorom Intl..
Continutul lui este protejat de legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Dacorom Intl.. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.
Ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creeaza obligatii in sarcina Dacorom Intl..

Website-ul ESTE OFERIT „CA ATARE”. Desi facem tot posibilul sa mentinem site-ul actualizat, acesta POATE CONTINE INEXACTITATI SAU INFORMATII CARE NU SUNT ADUSE LA ZI. Dacorom Intl. NU OFERA NICI O GARANTIE, CU PRIVIRE LA FUNCTIONAREA SITE-ULUI SAU CU PRIVIRE LA INFORMATIILE, CONTINUTUL, IMAGINILE, MATERIALELE, SAU PRODUSELE INCLUSE PE ACEST SITE, INCLUSIV DAR FARA A SE LIMITA LA DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Prin accesarea acestui website va obligati sa va exercitati dreptul de utilizare cu buna-credinta. Orice utilizare abuziva precum si orice încalcare a unei prevederi din prezenta sectiune poate conduce la restrictionarea, suspendarea sau limitarea totala a accesului dumneavoastra la website

Continuarea utilizarii site-ului reprezinta confirmarea dumneavoastra ca aveti cel putin 18 ani si acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare si la Politica de confidentialitate ale site-ului.

·Prevederile din prezenta sectiune se completeaza cu cele din sectiunea Politica de confidentialitate ele fiind guvernate de legea romana.

Dacorom Intl. precum si partenerii sai NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU DAUNE DE NICI UN FEL REZULTATE DIN UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE, INCLUSIV DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Alte conditii:

Clauze finale:

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite Dacorom Intl. poate sa modifice termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile, in orice moment, fara notificare prealabila.

Va rugam sa verificati defiecaredata prezenta sectiune precum si cea rezervata politicii de confidentialitate intrucat acestea pot fi modificate în mod unilateral de catre Dacorom Intl.