BIMCO & Dacorom

the Baltic and International Maritime CouncilBIMCO – the Baltic and International Maritime Council – BIMCO este o asociaţie internaţională independentă de transport maritim, formata din proprietarii de nave, manageri, brokeri, agenti si multe alte părţi interesate, cu interese în industria navală.

     Asociaţia acţionează în numele membrilor săi la nivel mondial pentru a promova standarde mai înalte şi armonie în domeniul de reglementare.

     Acesta este un catalizator pentru dezvoltarea şi promovarea corectă şi echitabilă a politicii de transport maritim internaţional.

     BIMCO este acreditata ca o organizaţie non-guvernamentale (ONG), deţine statutul de observator, la  diferite organisme  ale  Organizaţiei Naţiunilor Unite şi este în dialog strâns cu administraţiile maritime, instituţiile de reglementare şi alte părţi interesate în cadrul UE, SUA şi Asia. Reprezinta una din sursele cele mai complete de informaţii practice in transportul maritim  şi ofera o gamă largă de servicii de consiliere şi servicii de consultanţă pentru membrii săi.

Dacorom este membra BIMCO din anul 2008.